شیرابه تولید شده از پسماند
یکی از مهم ترین مسائل در رابطه با پسماند تر تولید شیرآبه است.
🔸️ بطور میانگین از هر تن زباله حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ لیتر شیرآبه تولید می شود که خطر اصلی آن در مراکز دفن پسماند، نفوذ این مایع به آبهای زیر زمینی و خاک های اطراف است.
🔸️ این شیر آبه ممکن است حاوی مواد شیمیایی خصوصا فلزات سنگین باشد که برای سلامتی انسان و جانداران بسیار مضر است.
🔸️ شیر آبه حاصل از پسماند علاوه بر آلودگی زیست محیطی به دلیل ایجاد محیط اسیدی خسارات زیادی به خودروهای حمل زباله، ماشین آلات و دیگر تجهیزات وارد می کند.
🔺️اما با چند کار ساده می توان به طور چشم گیری تولید شیرآبه را کاهش داد.
✔به جای آنکه تفاله چایی را با آب در سطل زباله برگردانیم،میتوانیم تفاله را داخل سبد بریزیم تا خشک شود سپس به داخل سطل زباله منتقل کنیم.
✔هرچقدر میوه را نازکتر پوست بکنیم، رطوبت پوست میوه کمتر میشود.
✔پوست هندوانه حجیم است. اگر پس از مصرف هندوانه سه ساعت پوست آن را کنار سینک ظرفشویی بگذاریم،رطوبت پوست هندوانه بسیار کاهش مییابد. علاوه بر آن میتوانیم پوست این میوه را خرد کنیم. این کار باعث میشود هم جای کمتری بگیرد و هم سریعتر خشک شود.
✔ظروف تتراپک برای بستهبندی و عرضه مواد لبنی و آب میوه استفاده میشود. این ظروف را هنگام مصرف باید تا حد امکان خالی سپس فشرده کنیم تا داخل آن هیچ رطوبتی باقی نماند.
✔از ظروف پت برای عرضه نوشیدنیهایی مانند آب معدنی استفاده میشود. ما نباید پس از نوشیدن چند جرعه آب معدنی بقیه آن را داخل کیسه زباله بیندازیم حتی اگر قصد نوشیدن بقیه آب را نداریم، میتوانیم آب را در گلدان خالی سپس ظرف را فشرده کنیم. این کار باعث کاهش حجم پسماند و رطوبت آن میشود. بعد بطری داخل سطل زباله بیندازیم.
بازدیدها: 22
[…] ♻️ چند راه کار ساده در جهت کاهش تولید شیرابه […]